15 september: Walk of Peace

 

Op zaterdag 15 september 2018 organiseren wij een ‘Walk of Peace’, een initiatief van de landelijke vredesbeweging PAX. De ‘Walk of Peace’ wordt gehouden in Assendelft en Krommenie, in samenwerking met de Raad van Kerken voor Krommenie en Assendelft en Stichting Ar-Rahma & Kleurrijk Saendelft ICC.

De start is om 14.30 uur, bij OBS De Delta (Kreekrijklaan 4, 1567 LP in Assendelft). Onderweg wordt gepauzeerd bij één van de kerken in Krommenie. De wandeling duurt inclusief de pauze ongeveer anderhalf uur. De wandeling wordt afgesloten met een kort interreligieus vredesgebed. Daarna is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar na te praten.

Met deze activiteit zetten wij de traditie voort van de opgeheven werkgroep Jodendom, Christendom en Islam, die al vele jaren een interreligieuze activiteit in de vredesweek organiseerde.

Aanmelding van te voren is niet verplicht maar wordt, om te kunnen in te schatten hoeveel mensen meedoen, wel op prijs gesteld.

Nadere informatie (en aanmelding) bij Bert Valk (06 40366883 of bertvalk53@telfort.nl). Aan deelname zijn geen kosten verbonden .

Leave a comment