Sponsoren

Wij hebben uw steun nodig
Maatschappijbrede projecten hebben ondersteuning nodig. Niet alleen door het initiatief te steunen, maar ook om het organisatorisch en financieel mogelijk te maken. Daarover willen wij als organisatie graag met bedrijven in gesprek gaan om de mogelijkheden te bespreken. Een verbindend project kan niet zonder sponsors. De organisatie is volop bezig om via de geëigende fondsen een bijdrage te verwerven. Maar ook commerciële sponsoren hebben we een onderscheidende propositie te bieden.

Meedoen kan om verschillende redenen:

  • Net als wij vind u het belangrijk om niet óver elkaar, maar mét elkaar praten;
  • Met een verscheidenheid aan culturen onder uw werknemers, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om in een individuele samenleving de verbinding te zoeken;
  • Help ons mee een positief signaal te geven tegen de verharding in de maatschappij;
  • Bedrijven die onze stichting steunen, kunnen aan de hele Zaanstreek hun wil om maatschappelijk te ondernemen laten zien.

Als tegenprestatie zorgen wij uiteraard voor voldoende publiciteit voor onze projecten én onze sponsors. De projecten van Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek doen we samen. Christenen, moslims, joden, hindoestanen: samen hebben we de handen ineen geslagen, ongeacht afkomst of religie. Want onze boodschap raakt iedereen. Daarom hopen we ook op de steun van Zaanse bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn.

Eerder konden wij rekenen op de medewerking van de volgende organisaties:

Bedrijven:

Fondsen en subsidieverstrekkers:

Sponsoren?
Heeft u interesse om onze stichting te steunen met diensten, producten en/of een financiële bijdrage? Neem contact op met penningmeester Peter Prijs, via info@samenbindendeprojecten.nl of via het contactformulier.

%d bloggers like this: