Ontmoetingsbijeenkomst en jaarvergadering

Woensdag, 18 Mei 2022 om 20:00

Kerkstraat 12, Koog aan de Zaan

Tijdens deze avond nemen we afscheid van wethouder Rita Noordzij. Binnenkort stopt zij als wethouder met in haar portefeuille burgerschap en integratie. We bedanken haar voor alles wat zij voor onze stichting heeft gedaan!

Ook vertelt Ruben Timman over het Museum of Humanity en over het project ‘Wij zijn Zaanstad’, waarin hij alle nationaliteiten uit Zaanstad fotografeert.

Daarnaast houden we deze avond onze jaarvergadering. Dat betekent dat het bestuur verantwoording aflegt over de financiën in het jaar 2021 en graag met jullie in gesprek gaat over de toekomstige projecten.

Van harte welkom! Meld je aan via info@samenbindendeprojecten.nl. De bijeenkomst vindt plaats in gebouw De Stolp (het bijgebouw van de Kogerkerk), Kerkstraat 12, 1541 HA Koog aan Zaan (naast het viaduct in de A8)

%d bloggers like this: