Datum kick-off De Zaanse Passion bekend

De datum voor de officiële kick-off van de Zaanse Passion 2018 is bekend. Op zaterdag 16 december start dit inspirerende muzikale project met een kennismaking/auditie. Deze vindt plaats van 12.00 tot 15.00 uur in De Ontmoeting, Parklaan 1 in Zaandijk. 

Heb je zin om te zingen, acteren, muziek te maken? Of liggen je talenten in het organiseren van dingen? Wil je in teamverband iets bouwen? Of gewoon kennismaken met een leuke groep streekgenoten waarmee je je vriendengroep vergroot? Waarmee je samen kunt lachen? Het beste uit jezelf kunt halen? Of misschien wil je wel eens gewoon weten wat De Passion nou precies inhoudt, je bent in ieder geval van harte welkom.

Talent ontdekken
De kick-off op zaterdag 16 december staat in het teken van elkaars talenten ontdekken, ontmoeten en de laatste nieuwtjes horen over dit groots opgezette project dat op 24 maart 2018 gaat plaatsvinden in Zaandam. Tijdens de kennismaking ontmoet je tevens de regisseur, de bandleider, leden van het projectteam en natuurlijk de medespelers. Iedereen is welkom mee te doen aan dit samenbindend project. Je hoeft niet per se gelovig te zijn.

Verbinding
Weg met de polarisatie van ons samenleving; verbinding en begrip vormen de sleutel tot een vreedzame maatschappij. Dit zijn uitgangspunten van de komende Zaanse Passion. De lijdensweg van Christus staat uiteraard centraal, maar uitgevoerd in een modern muzikaal jasje. Bovendien zijn er elementen bedacht die uitvoering een diepere interreligieuze laag geven. Uitgevoerd in stijl van de Messias zelf: verbinding maken tussen de mensen.

Meedoen?
Meedoen of heb je vragen? Mail dan naar info@samenbindendeprojecten.nl of bel Mirjam Sloots (06 3177 8282). Zie ook: facebook.com/samenbindendeprojecten.

%d bloggers like this: