22 september: vredesconcert in Kogerkerk

Op woensdag 22 september organiseert Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek een vredesconcert in de Kogerkerk. Het concert is onderdeel van de landelijke vredesweek, die dit jaar plaatsvindt van 18 tot en met 26 september. Het thema van dit jaar is ‘inclusief samenleven’. 

Stichting Samenbindende Projecten is sinds 2018 vaste ambassadeur voor de vredesweek en organiseert elk jaar activiteiten in die week. Dit jaar is de keuze gevallen op een vredesconcert. De Zaanse pianist Ruud Luttikhuizen zal hierin muziek ten gehore brengen die uitdrukking geeft aan de verbinding tussen mensen uit verschillende culturen. Dat doet hij samen met de zangeres Judith Petra en met de uit Syrië afkomstige zanger Tony Sbat. Tussen de nummers door spreken Zaankanters van verschillende achtergronden korte teksten en gedichten uit over wat een inclusieve samenleving voor hen betekent. 

Praktische informatieHet concert vindt plaats op woensdag 22 september in de Kogerkerk (Kerkstraat 14 in Koog aan Zaan), aanvang 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de deur van de kerk open. Toegangskaartjes à 5 euro zijn verkrijgbaar via www.samenbindendeprojecten.nl of telefonisch te reserveren via 075 6174707. Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn er maximaal zeventig kaartjes beschikbaar. Overgebleven kaarten worden aan de deur verkocht, waarbij geldt dat vol vol is.

Je kunt het bedrag overmaken naar NL05 INGB 0007 0041 06 t.n.v. Stg Samenbindende Projecten Zaanstreek. Klik hier voor een rechtstreekse iDeal betaallink.

%d bloggers like this: